Rólunk

IV. Nemzetközi Chanwu Bajnokság

2018. Május 26-27.-én került megrendezésre a IV. Nyílt Nemzetközi Chanwu Tradicionális Kungfu és Wushu Bajnokság. A Sárkánykard Egyesület képviselte magát Shaolin, Sport Wushu, Taiji és Egyéb Tradicionális kategóriákban. 14 versenyzőnk indult.

Az egyesület 8 aranyérmet szerzett (Vizi Enikő és Kovács Tekla 2-2-t, Erőss Attila, Miklós-Kovács Janka, Kiss Dorottya és Medvigy Krisztián 1-1-t). Ezüstérmet szerzett Kiss Dorottya 2x, Vadász Balázs, Erőss Attila, Györgyi László, Szisz Zalán, Kovács Regina, Vizi Enikő és Gróf Domonkos. Bronzérmet szerzett Vadász Balázs, Kovács István, Szisz Zalán és Gróf Domonkos. 4, helyezést ért el Medvigy Krisztián 2x és Gróf Domonkos. 5. helyezést ért el Nyitrai Barnabás, Lovas Eszter és Kiss Dorottya.

Ezen kívül a Sárkánykard Egyesület tagjai közül Somssich Botond, Kövér Kristóf és Fogd Viktória bírói munkájukkal is segítették a verseny lebonyolítását.

Jutasi Zsuzsannának, Gróf Domonkosnak és Somssich Botondnak köszönöm az edzői feladatok ellátását.

A Sárkánykard Egyesület önkéntesei Vargáné Lévay Zsuzsánna, Schubert Éva, Almási Barnabás, Varga Vajk és Varga Ajsa, Nyitrai Eszter és Nyitrai Barnabás.

Köszönöm minden résztvevőnek, szülőnek versenyzőnek önkéntesnek, bírónak, szurkolónak, hogy támogatták az egyesület versenyzőit és a versenyt. Remélem mindenkinek nagyon szép emlék marad és folytatjuk a munkát, felkészülést a következő megmérettetésre.

Amitabha

 

 

2018. Nyári táborok

2018-ban két tábort is szervez a sárkánykard Egyesület.

2018. június 18-22. Napközis tábor.

Helyszín: Madárfészek Ökölvívó akadémia, Sárkánykard központi terem.

A programot és egyéb információkat az alábbi linken találjátok.

2018. Június 25-30. Életmód tábor.

Helyszín: Kerpner Udvarház, Inárcs

A programot és egyéb információkat az alábbi linken találjátok.

Szeretettel várunk minden érdeklődöt.

A Sárkánykard Egyesület táborain kívül ajánljuk még a Magyar Chanwu Szövetség táborait, melyek 2018 július elejétől folyamatosan kerülnek megszervezésre. További információk az alábbi linken megtalálhatók.

1. Shaolin Wushu Európa Bajnokság

A Sárkánykard Egyesület  7 versenyzővel vett részt a MOM Sportközpontban megszervezet 1. Shaolin Wushu Európa Bajnokságon. A verseny egyik fő szervezője a Sárkánykard Egyesület elnöke, Varga István volt, mind a Magyar Tradicionális Kungfu és Wushu Szakszövetség főtitkára.

A MOM Sportközpont rendkívül színvonalas helyszín biztosított az esemény számára. 16 ország 245 versenyzője vett részt a versenyen. Shaolin formagyakorlatok és qingda (light kontakt) küzdelemben mutathatták meg a versenyzők a képességeiket.

A Sárkánykard Egyesület 4 aranyérmet szerzet. A helyezéseket ide kattintva találjátok

 

November 4.-én Mezőtúron lesz a Kungfu/Wushu Magyar Bajnokság ahol a Sárkánykard Egyesületet

Kövér Kristóf, Gróf Domonkos, Vizi Enikő, Medvigy Krisztián, Nyitrai Eszter formagyakorlatban képvisel.

Hajrá.

Szólj hozzá!