Rólunk

December 18.-án lesz az egyesület évzáró vacsorája.

Az Egyesület tagjai kiválóan szerepeltek a 2018. November 24.-én megrendezett Kungfu/Wushu Magyar Bajnokságon. A Sárkánykard Egyesület 10 aranyéremmel 3 ezüstéremmel és 1 bronzéremmel zárta a versenyt amivel az éremtáblázat legmagasabb pozícióját is elfoglalta. Az egyesület versenyzői Kiss Dorottya, Kovács Regina, Medvigy Krisztián, Nyitrai Eszter, Szisz Zalán, Prágai Viktória, Vizi Enikő. A felkészülést edzőként Somssich Botond (formagyakorlat), Kövér Kristóf(formagyakorlat) és Kreisz Zsolt(Sanda) vezette. Fogd Viktória bíróként képviselte az egyesületet.

Mindent egyesületi tag sikeres vizsgát tett a Magyar Chanwu Szövetség Shaolin kungfu szintvizsgáján. Sikeres vizsgát tettek:

4. szintre Vizi Enikő és Medvigy Krisztián

1.szintre Nyitrai Barnabás, Lovas Eszter,

IV. Nemzetközi Chanwu Bajnokság

2018. Május 26-27.-én került megrendezésre a IV. Nyílt Nemzetközi Chanwu Tradicionális Kungfu és Wushu Bajnokság. A Sárkánykard Egyesület képviselte magát Shaolin, Sport Wushu, Taiji és Egyéb Tradicionális kategóriákban. 14 versenyzőnk indult.

Az egyesület 8 aranyérmet szerzett (Vizi Enikő és Kovács Tekla 2-2-t, Erőss Attila, Miklós-Kovács Janka, Kiss Dorottya és Medvigy Krisztián 1-1-t). Ezüstérmet szerzett Kiss Dorottya 2x, Vadász Balázs, Erőss Attila, Györgyi László, Szisz Zalán, Kovács Regina, Vizi Enikő és Gróf Domonkos. Bronzérmet szerzett Vadász Balázs, Kovács István, Szisz Zalán és Gróf Domonkos. 4, helyezést ért el Medvigy Krisztián 2x és Gróf Domonkos. 5. helyezést ért el Nyitrai Barnabás, Lovas Eszter és Kiss Dorottya.

Ezen kívül a Sárkánykard Egyesület tagjai közül Somssich Botond, Kövér Kristóf és Fogd Viktória bírói munkájukkal is segítették a verseny lebonyolítását.

Jutasi Zsuzsannának, Gróf Domonkosnak és Somssich Botondnak köszönöm az edzői feladatok ellátását.

A Sárkánykard Egyesület önkéntesei Vargáné Lévay Zsuzsánna, Schubert Éva, Almási Barnabás, Varga Vajk és Varga Ajsa, Nyitrai Eszter és Nyitrai Barnabás.

Köszönöm minden résztvevőnek, szülőnek versenyzőnek önkéntesnek, bírónak, szurkolónak, hogy támogatták az egyesület versenyzőit és a versenyt. Remélem mindenkinek nagyon szép emlék marad és folytatjuk a munkát, felkészülést a következő megmérettetésre.

Amitabha

2018. Nyári táborok

2018-ban két tábort is szervez a sárkánykard Egyesület.

2018. június 18-22. Napközis tábor.

Helyszín: Madárfészek Ökölvívó akadémia, Sárkánykard központi terem.

A programot és egyéb információkat az alábbi linken találjátok.

2018. Június 25-30. Életmód tábor.

Helyszín: Kerpner Udvarház, Inárcs

A programot és egyéb információkat az alábbi linken találjátok.

Szeretettel várunk minden érdeklődöt.

A Sárkánykard Egyesület táborain kívül ajánljuk még a Magyar Chanwu Szövetség táborait, melyek 2018 július elejétől folyamatosan kerülnek megszervezésre. További információk az alábbi linken megtalálhatók.

1. Shaolin Wushu Európa Bajnokság

A Sárkánykard Egyesület  7 versenyzővel vett részt a MOM Sportközpontban megszervezet 1. Shaolin Wushu Európa Bajnokságon. A verseny egyik fő szervezője a Sárkánykard Egyesület elnöke, Varga István volt, mind a Magyar Tradicionális Kungfu és Wushu Szakszövetség főtitkára.

A MOM Sportközpont rendkívül színvonalas helyszín biztosított az esemény számára. 16 ország 245 versenyzője vett részt a versenyen. Shaolin formagyakorlatok és qingda (light kontakt) küzdelemben mutathatták meg a versenyzők a képességeiket.

A Sárkánykard Egyesület 4 aranyérmet szerzet. A helyezéseket ide kattintva találjátok

November 4.-én Mezőtúron lesz a Kungfu/Wushu Magyar Bajnokság ahol a Sárkánykard Egyesületet

Kövér Kristóf, Gróf Domonkos, Vizi Enikő, Medvigy Krisztián, Nyitrai Eszter formagyakorlatban képvisel.

Hajrá.

Szólj hozzá!