Szülinapi buli
a Sárkánykardban

Kungfus szülinapi buli — szokatlan, hasznos, emlékezetes! A gyerekek betekintést nyernek a tradicionális Shaolin kungfu csodálatos világába: történelmébe, hagyományaiba, filozófiai és küzdelmi alapelveibe. Alkalmuk nyílik kipróbálni a frissen szerzett ismereteket és készségeket irányított — biztonságos! — formai és küzdelmi gyakorlatokban. A végén biztosan fáradtak és boldogok lesznek! ;)

A szülinapi rendezvény két és fél órát vesz igénybe. Érkezés 15 perccel kezdés előtt az átöltözés és a szülinap menetének ismertetése miatt. Az élményorientált vezetett foglalkozás az adott csoport képességeihez igazítva történik az alábbiak szerint:

  • 15 perc: bemelegítés

  • 30 perc: bevezető kungfu (formai) edzés

  • 30 perc: pizza szünet

  • 15 perc: bemutató

  • 30 perc: bevezető sanda (küzdelmi) edzés

  • 30 perc: tortázás, ajándékozás

A születésnapi rendezvény díja: 2 000 Ft/fő (minimum 30 000 Ft)
Maximális létszám: 25 fő
Minimum életkor: 5 éves
Fizetési mód: készpénz vagy átutalás

Születésnapi rendezvények megtartására csak a hétvégi napokat tudjuk biztosítani az Egyesületi tanév folyamán. Iskolai szünetben és ünnepnapokon is lehetséges megbeszélés szerint. A szervezés megkezdéséhez minden esetben az időpont előzetes lefoglalása szükséges (10 000 Ft).

A csomag nem tartalmaz ételt, italt és tortát. Bármilyen enni-innivalót (kivéve alkoholt!) lehet hozni. A tortát hűtőben tudjuk tárolni.

Igény esetén, előzetes egyeztetés után, biztosítunk pizzát (a DonPepe óriás 55 cm pizzája nagyon bevált!), eldobható evőeszközt, poharakat, tálcát, szalvétát stb. Ennek a költsége a számlája alapján a megrendelőt terheli.

Minden egyes résztvevőnek (vagy kísérőnek) a teremben tiszta talpú váltócipő vagy zokni használata, és a termünk házirendjének betartása kötelező! A résztvevők öltözéke kényelmes, sportos legyen! A sportközpontban van női és férfi öltöző zuhanyzóval.

Egyedi kívánságok megbeszéléséhez keress minket!


Pár vélemény a szülőktől:

"Fantasztikus születésnap volt, minden percét élvezték a gyerekek!"

"Reggel 7.30-kor még aludtak és f9-kor feküdtek le!!! És nagyon tetszett nekik a kungfu, egész este azokat mutogatták, amit tanultak!"

Anna-Maria szülinapi bulija

Aurora szülinapi bulija