Éves tagsági díj 2021

Amitabha! Boldog Új Évet!

Elérkezett a 2021. év. Az 2020-as év végéhez képest nem történt változás egyelőre. Csak azok edzhetnek akik rendelkeznek Szakszövetségi tagsággal. Alábbiakban leírom a legfontosabb információkat amikről tudomásom van.

A Sárkánykard Egyesület éves tagsági díja 7 500 Ft, ami tartalmaz egy pólót. Amennyiben valaki nem tart igényt a pólóra, annak az éves tagsági díj 5 000 Ft. Az éves tagsági díj befizetésének határideje 2021. január 31.

A tagsági díjat át lehet utalni a Sárkánykard Egyesület számlájára (MKB 10300002-20156938-00003285) vagy be lehet fizetni készpénzben.

A tagokat kérem, hogy a tagsági könyvüket is juttassák el, hogy érvényesíttetni tudjuk a Szakszövetség irodájában.

A Sárkánykard Egyesület tagja a Magyar Tradicionális Kungfu és Wushu Szakszövetségnek és a Magyar Chanwu Szövetségnek. A versenyekre és a vizsgákra csak azokat az embereket tudjuk regisztrálni akiknek a tagsági jogviszonya rendezve van.

Az évben folyamatosan tervezek formagyakorlat és sanda napokat tartani. Minden szünetben napközi táborokat és nyáron 5 napos bentlakásos tábort. Minden ilyen aktivitás függ attól, hogy a vírushelyzet megítélésé, hogy alakul. Szeretném a tudomásotokra hozni, hogy ameddig nem sért törvényt, addig tartjuk az edzéseket és keressük a megoldásokat.

Az egyesület életében a táborokon kívül nagyon fontos események még a versenyek és a vizsgák.

A Magyar Chanwu Szövetség Shaolin szintvizsgájának az ideje március-áprilisra és majd októberre várható. Kérem időben jelezzétek a tanárotok felé, ha szeretnétek vizsgázni.

A Magyar Tradicionális Kungfu és Wushu Szakszövetség 2020. évi Országos Bajnokságának II. fordulóját nem lehetett megtartani, ezért lehet, hogy idénre át lesz hozva. Akik versenyezni szeretnének szintén jelezzék a tanároknak és kérem, hogy legyetek rugalmasak, mert az most még nagyobb előny lehet mint máskor.

Minden tagot kérek, hogy a lehető legrövidebb időn belül intézze el a sportorvosi vizsgálatot. Az összes információ itt található: ORSZÁGOS SPORTEGÉSZSÉGÜGYI INTÉZET.

Az edzőtől rendelhető kiegészítők:

  • Feihue cipő 4 000 Ft (hiányos méretek: 38, 39, 44, 45, 46 ☹)

  • Sárkánykard melegítő felső 6 000 Ft (itt lehet rendelni)

  • Sárkánykard póló 3 500 Ft

A tervek szerint ebben az évben folytatjuk a Sárkánykardos kiegészítők (merchandising) bővítését. Minden ötletre vevők vagyunk!


Jó edzést (szórakozást) kívánok mindenkinek!

Varga István (Siheng)

2021. január 11.

#hírek, #sárkánykard