Sárkánykard őszi napközis tábor 2020

Idén a Sárkánykard Egyesület napközis tábort szervezett az őszi szünetben, október 26-30. között.

Nagyon gyorsan repült az idő. Naponta két edzést tartott Varga István a gyerekeknek: kungfu (formagyakorlat) és sanda (küzdelmi) edzést. Azon vül sok minden volt: kutya foci, kosárlabda meccs, kincskeresés, számháború, lökdösési verseny, pizza nap, kungfu videók, sok társasjáték, mozgás és szórakozás. Már kicsit hiányzik az egész banzaj!

Nagyon ügyesek voltak a gyerekek, nagyon látványosan fejlődtek. Reméljük, jól érezték magukat a táborban, mindenkinek tetszett minden (oké, egészséges kaján kívül — lehet, túl egészséges volt! A következő — pizza tábor lesz!)

Pár vélemény a szülőktől:

"Először is, nagyon szépen köszönjük a tábor szervezését, a rendkívüli odafigyelést, az "egész" napi törődést, és a sok tanítást amit kaptak a gyerekek! Sara szerint jobbnál is jobb volt a tábor, rengeteget tanultak egy hét alatt, még fürdés közben is a Sárkánykard Egyesület által felrakott videókat nézik a you tube-on! Ennél többet nem is mondok szóval várjuk a következő tábort!"

"Mi is nagyon köszönünk mindent! Alex imádta a tábort, itthon is csak arról beszél. Ő már mondta, hogy hallotta lehet lesz télen is tábor, ahová ő menni szeretne. Várjuk a képeket és videókat, és mégegyszer nagyon köszönünk mindent!"

"Ahogy szóban is mondtam, a csemeték nagyon élvezték, köszönünk szépen mindent! Itthon is a formagyakorlatot mutatják nekünk, és addig ma nem mentek aludni, míg fel nem iratkoztunk a you tube csatornára mindannyian. November 2-től családi bérlettel járunk mind a 4-en edzeni, ennél többet nem is írnék..."

Köszönjük szépen, hogy bíztatok bennünk, és hogy tetszett a tábor. Nagyon büszkék lehettek a gyerekekre, mert mind nagyon jól viselkedtek és ügyesek voltak!

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

2020. október 30.

#tábor