Vége a Sárkánykard
nyári tábornak

Siheng:

"Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Én is nagyon jól éreztem magam és nagyon örülök, hogy ott voltatok."

Gróf Domonkos:

"Nekem a tábor egy igazi felüdülést volt. Kiszakadtam végre a karantén okozta sokkból.
Nagyon szeretek Siheng edzésére járni és ezért is felejthetetlen volt. Nagyon örülök, ha új dolgokat tudok tanulni, ráadásul a dao a kedvenc fegyverem, így duplán jó volt.
A társaság is magával ragadt. Nem is lehetett volna jobb tábor. Hálás vagyok azért, hogy ott lehettem."

Kun Enikő:

"Az eddigi összes táborban nagyon jól éreztem magam, ahogy a mostaniban is. Ez a közösség nekem nagyon sokat jelent és velük edzeni nagyon jó élmény.
A kedvenc részem a sanda meg a tao volt. Az esti beszélgetések és videózások boldoggá tettek, a saslik pedig nagyon finom volt.
Hiányzik a tábor és a társaság is!"

Horváth Dóra:

"Nagyon jól éreztem magam a táborban. Sokat edzettünk, fejlődtünk, új formákat tanultunk. Finomak voltak az ételek, jó volt a hangulat. Már nagyon várom a következő tábort!"

Nyitrai Eszter:

"Az idei nyári tábor is nagyon jól sikerült, mint eddig minden évben. Zalakomárba mentünk, az általunk már ismert Kulcsos házba, ahol nagyon szép szobákat kaptunk, kis előtérrel és egy nagy kerttel. Az edzőterem és az ebédlő picit messzebb volt tőlünk, de egy kis sétával vagy autóval gyorsan megközelíthető volt. Egy nap eleinte 3, majd 4 edzés volt. Reggel légzésgyakorlatokat, délelőtt formát (déli tigrist) délután küzdelmet, este pedig fegyvert (szabját-taot) tanulhattunk. Emellett sok izgalmas programban vehettünk részt, például ellátogattunk a Zalakarosi élményfürdőbe, csillaghullást néztünk, számháborúztunk és saslikot sütöttünk.
Az ételek nagyon finomak voltak és az emberek is nagyon kedvesek voltak velünk. Én nagyon élveztem ezt a tábort, mert sok újdonságot tanulhattam és szerintem rendkívül jól összehozta a csapatot."

Nyitrai Barnabás:

"Sajnos nagyon gyorsan elment a tábor, maradtam volna meg pár hetet ha lehet. Nagyon jók voltak a fegyveres edzések, és a sanda is. Örülök, hogy a végére meglett a pusztakezes forma is, mert az elején nem voltam benne biztos, hogy sikerülni fog a tábor végére. Nagyon jó volt a társaság, és nagyon jó volt régi képeket és videókat látni az egyesületről és a Shaolin templomról. A szabadidőnkben pedig nagyon jókat játszottunk és beszélgettünk."

Arutyunjan Mária:

"Ez nagyon jó hét volt, az első kungfu táborunk, mi öten nagyon élveztük! Megismerkedtünk új kungfu stílussal (déli tigris) es fegyverrel (tao és jian). Számomra ez még kulturális élmény is volt, mert iskolái menzán étkeztünk és több hagyományos magyar ételt is megkóstoltam (krumplis tészta isteni finom!)
Hihetetlenek a Siheng tanítványai: kedvesek, szépek, okosak, barátságosak. Imádtam ott lenni, máskor is megyünk!"

Arutyunjan Anna-Maria:

"Ez volt életem első kungfu tábora. Sok fajta edzés volt és először foghattam a kezemben taót. Elmentünk még a strandra is meg pénteken saslikoztunk. Jövőre is mindenképpen szeretnék jönni!"

Arutyunjan Aurora:

"Szerettem ezt a kungfu tábort: az új formák és főleg a taos, volt néhány új feladat (például, slack line).
Tetszett a nyaralás is, amikor számháborúztunk, gyilkososat játszottunk és saslikot sütöttünk. Nagyon jó volt!"

Dr. Arutyunjan Alex:

"Utoljára 20 éve voltam edzőtáborban, így a mostani sok emléket mozgatott meg. Minden tetszett (a szúnyogokat kivéve!): a szállás, az iskolai menza, a szabadidős programok, az edzések. Kár, hogy nem legalább kéthetes volt a tábor: a harmadik napon majd belepusztultunk, az ötödikre magunkhoz tértünk és... már haza kellett jönnünk!
Siheng sem pihenni, sem unatkozni nem hagyott minket: új formák, új stílus, új fegyver, régi vidám hangulat. Nyögtünk a fáradságtól és nevettünk.
Sihengnek csak eszméletlenül jófej tanítványai vannak! Kedvesek, humorosak és rendkívül türelmesek, akkor is, amikor hároméves Adelaidánk századszor kő-papír-ollóval nyaggatja őket. Nagyon családias volt a hangulat. Kívánom, hogy gyerekeim csak ilyen társaságba kerüljenek!
Egy élmény volt!"

Arutyunjan Adelaida:

"Jó volt. Házikó tetszett, a kötelén hintázni és a bordásfalon mászkálni!"

"Kő, papír, olló!"

Nona:

"Vau-vau!"

A videók a táborról a Sárkánykard YouTube csatornáján találhatók.

2020. augusztus 15.

#sárkánykard, #tábor