Vizi Enikő

18 éves, 9 éve Sárkánykardos

Kicsiként nagyon sok sportot kipróbáltam, de egyiknél sem éreztem azt, hogy magam miatt járnék, a szülői ráhatás erősebb volt. A Kungfu viszont megadta azt az örömet, ami ráébreszt egy gyereket arra, hogy mozogni nem másért, hanem saját magáért kell.

Természetesen egyből magával ragadott a mozgás szépsége, és különlegessége, de önmagában ez nem lenne elég ahhoz, hogy ilyen módon elköteleződjem a Kungfu mellett.

Csupán véletlen hogy épp erre az Egyesületre esett a választásom, de egy percig sem bánom, hogy így történt. Utólag nézve, ez a legjobb ami történhetett. Edzőmnek Somssich Botond Jiao Liannek köszönhetően az edzések mindig hasznosak és jó hangulatban telnek, továbbá mindig megtalálja a módot, hogy motiváljon. Segítségével rengeteg tapasztalatot szereztem, amik az élet minden területén hasznosíthatóak, pl: verseny és vizsgaszituációk kezelése.

A Kungfu nem csupán sport. A mozgáskoordináció fejlesztése mellett rengeteg új dolgot tanít kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Éppen ezért ajánlanám mindenkinek.