Kungfu/Wushu Országos Bajnokság 2019 (II. forduló)

2019. október 17-24-ig tartott a 15. Wushu Világbajnokság Shanghai-ban. Magyarországot egy versenyző – Kiss Dorottya – képviselte, aki a Sárkánykard Egyesület tagja. Büszkék vagyunk Dórira, hogy a sportág legrangosabb versenyén képviselt minket.

Gratulálok Dóri teljesítményéhez. Köszönjük az áldozatos munkát Herczeg Andrásnak és Kövér Kristófnak, akik Dóri felkészülését felügyelték. Dr. Szentirmai Csabának és Szabó Csillának az egészségügyi háttér biztosításáért, de legfőképpen Dr. Dudás Nórának, Dóri édesanyjának, a teljes háttér biztosításáért.

Sanda edzőnk, Kreisz Zsolt megfigyelőként vett részt a verseny, hogy megtapasztalja, hová kell eljuttatnunk a bunyósainkat és milyen mezőnyben kell eredményt elérniük. A feladat most még nehezebbnek tűnik, de Zsoltit még soha nem láttuk ennél elszántabbnak.

Ez a verseny az eddigi legszínvonalasabb verseny volt. A szervezés multisport (világjátékok) szintű volt. A város és a kínai TV tele volt a világbajnokság reklámjaival. Szóval, mindenképpen nagy élmény volt. Reméljük, 2021-ben Dallasban sokkal nagyobb létszámban tudjuk hazánkat képviselni. Ezen fogunk dolgozni.